Home

Nieuws 1 reactie

Nederlandse standhouders leveren forse bijdrage aan EuroTier

Hannover - Nederlandse exposanten zijn qua aantal koploper onder de buitenlandse deelnemende bedrijven op de komende EuroTier, in november. Dat blijkt uit de presentatie van het tweejaarlijkse veehouderijbeursevenement van organisator Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

Het aantal Nederlandse standhouders is 180 op een totaal aantal van 2.300. Bijna de helft van het aantal aanmeldingen komt van buiten Duitsland. Behalve Nederland zijn ook Frankrijk (133) en China (119) met meer dan honderd standhouders van de partij.

Volgens DLG blijft het totale aantal aanmeldingen gering achter bij de vorige EuroTier in 2012. De standhouders brengen 270 als zodanig aangemelde noviteiten mee. De noviteiten verbeteren enerzijds het bedrijfssucces, maar dragen ook bij aan het invullen van de steeds hogere eisen die aan dierenwelzijn, milieu en arbeidsomstandigheden worden gesteld, belooft DLG.

Eén reactie

  • FarmerNL

    Iedereen uit de pluimvee, let op dit jaar blijven de grote mannen uit de pluimvee allemaal weg, er zullen alleen wat regionale Duitse dealers staan, dus geen Big Dutchman, Specht of Volito.
    Er is gekozen voor de VIV in Utrecht eerder dit jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.