Home

Nieuws 2341 x bekeken

Mogelijk ATH-demodagen in voorjaar 2016

Biddinghuizen - Het nieuwe demonstratieterrein in Biddinghuizen valt in de smaak bij bezoekers van vakbeurs AgroTechniek Holland.

Op de eerste dag moest de organisatie zelfs extra beveiliging laten aanrukken om de veiligheid op het terrein te kunnen waarborgen. Beursmanager Willem Bierema in dan ook tevreden over het nieuwe onderdeel en ziet kansen voor 2016, aangezien de beursorganisatie het demonstratieterrein het hele jaar tot zijn beschikking heeft. "Bij de volgende editie gaan we mogelijk in het voorjaar al demodagen organiseren," vertelt hij. "Dan kunnen er bijvoorbeeld aardappels gepoot worden en maïs of gras ingezaaid worden, die we dan tijdens de beursdagen in het najaar kunnen oogsten."

 

Bekijk ook een fotoserie over de noviteiten op de ATH

Bekijk een video-impressie van de ATH

Of registreer je om te kunnen reageren.