Home

Nieuws 1 reactie

ForFarmers breidt directie uit

Lochem – ForFarmers BV breidt de statutaire directie uit met financieel topman Arnoud Traas en Jan Potijk, die de Nederlandse activiteiten van de voergigant leidt.

Tot nu toe werd de hoofddirectie uitgeoefend door CEO Yoram Knoop alleen. Hiertoe heeft de algemene vergadering besloten.

De grootste aandeelhouder van ForFarmers BV is de boerencoöperatie FromFarmers. De gedachte achter de wijziging is dat bepaalde besluiten ook moeten kunnen worden genomen als de CEO niet in staat is zijn functie te vervullen. De overige twee directeuren nemen in dat geval in gezamenlijkheid besluiten.

Op de algemene vergadering werd bekend dat varkenshouder Vincent Hulshof (51) uit Lievelde toetreedt tot de Raad van Commissarissen. Hulshof vervulde diverse bestuurlijke functies en is momenteel ook bestuurslid van de Pigture Group, een internationaal fokkerijbedrijf.

Hulshof vervangt Hajé Nordbeck die op 15 april zijn taak als commissaris neerlegde.

Eén reactie

  • Ishtar

    VION 2 met ons kent ons mensenin RvC.

Of registreer je om te kunnen reageren.