Home

Nieuws

CDA-vrouwen naar de Librije

Den Haag - Maandag zal een delegatie van CDA-vrouwen een bezoek brengen aan restaurant De Librije in Zwolle.

Het bezoek is georganiseerd in het kader van de CDAV FoodBattle, een project tegen voedselverspilling waarin deelnemers drie weken lang precies bijhouden hoeveel eten ze weggooien. Online krijgen ze vervolgens tips over slimmer eten inkopen, koken en bewaren. Het doel van het project is om de eigen verspilling door de deelnemers met minstens 20 procent terug te brengen. Thérèse Boer, eigenaresse van De Librije, is één van de leden van het Comité van Aanbeveling voor de CDAV FoodBattle. Ook oud-minister Gerda Verburg en weerman Reinier van den Berg behoren hiertoe.

Tijdens het werkbezoek geven Thérèse en Jonnie Boer een kijkje in de keuken van hun restaurant om te laten zien hoe De Librije omgaat met voedsel en duurzaamheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.