Home

Nieuws 701 x bekeken 1 reactie

Boerenorganisaties VS blij met harde opstelling

Washington – Boerenorganisaties in de VS hebben in een gezamenlijke brief de Amerikaanse handelsvertegenwoordiger Michael Froman geprezen voor zijn 'harde opstelling' in de WTO.

India houdt een deal over douaneprocedures in gijzeling door het te koppelen aan een snelle deal over meer ruimte om voedselvoorraden op te bouwen. "Dit gedrag kan niet worden getolereerd door WTO-lidstaten en we zijn dankbaar dat de VS de leiding heeft genomen in het duidelijk maken daarvan." De VS, EU, Japan en Canada hebben een gezamenlijke strategie uitgewerkt voor het oppakken van de onderhandelingen.

Eén reactie

  • Ishtar

    De wereld zou zich veel harder moeten opstellen tegen deze Amerikanen.

Of registreer je om te kunnen reageren.