Home

Nieuws

Bio10daagse begint

Zeist – De Bio10daagse gaat donderdag voor de tweede maal van start.

Het evenement wordt georganiseerd door Bionext, de ketenorganisatie voor biologische landbouw. De nadruk van het evenement ligt op de winkelvloer, zo vertelt Miriam van Bree van Bionext.

Tijdens de tiendaagse worden allerlei activiteiten georganiseerd, waarbij extra aandacht aan biologisch eten wordt besteedt in winkels, speciaalzaken, restaurants en bij de boer. "Hiermee willen we biologisch eten promoten," aldus Van Bree. "Het aandeel biologisch groeit bij supermarkten nog altijd, en bij speciaalzaken het afgelopen halfjaar zelfs nog harder. Supermarkten vinden het leuk om biologisch product in de schijnwerper te zetten omdat het populair is."

Op de site biologischlekkernatuurlijk.nl is een overzicht van alle activiteiten tijdens de Bio10daagse te zien.

Of registreer je om te kunnen reageren.