Home

Nieuws 2 reacties

Belgische gevangene wil liever friet dan rechtszaak

Brussel - Een man in een Belgische gevangenis is niet op een proces verschenen omdat hij een maaltijd met frietjes niet wilde missen. De gedetineerde moest voor de rechter komen omdat hij een auto had gestolen. Dat had hij gedaan net voordat hij voor de zestiende keer werd veroordeeld voor diefstal.

Omdat de onverbeterlijke crimineel weigerde op te komen dagen, riskeert hij een extra celstraf van 20 maanden. Al vindt hij dat misschien niet zó erg, oppert de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws vrijdag. In de gevangenis waarin hij zit is het twee keer per week 'frietdag': op woensdag en zondag.

Laatste reacties

  • Philips

    Een man met prioriteiten! Waar vin je dat nog?

  • farmerbn

    Als je iemand hard wil straffen dan moet je hem vragen wat hij de zelf de ergste straf voor zichzelf vindt. Dat zal bij hem zijn: Geen frietjes meer voor hem in de gevangenis. Misschien stopt hij als hij vrijkomt met stelen omdat hij weet dat voor hem geen frietjes meer zijn in de gevangenis.

Of registreer je om te kunnen reageren.