Home

Nieuws 1 reactie

ZLTO-gebouw huisvest meer organisaties

Den Bosch – Het ZLTO-gebouw in Den Bosch gaat verder onder de naam Agri & Food Plaza en gaat ook onder meer onderdak bieden aan medewerkers van de netwerkorganisaties OndernemersLift+ en AgriFood Capital en het WesterToren Innovation Centre. Het kantoor moet zich ontpoppen tot een 'bruisende broedplaats voor innovaties in de Agri- en Foodsector in Brabant'.

ZLTO is initiatiefnemer en zegt dat de herpositionering van het kantoorgebouw past in de plannen van ZLTO om door te ontwikkelen tot een netwerkorganisatie met innovatie als belangrijk speerpunt. "Wij geloven in samenwerken met organisaties, kennisinstellingen, bedrijfsleven en de overheid", aldus ZLTO-directeur Elies Lemkes-Straver. "De actuele maatschappelijke vraagstukken vragen om dit type samenwerking."
OndernemersLift+ wil als onafhankelijk platform innovatieve, startende en groeiende ondernemers in de regio ondersteunen, faciliteren en stimuleren. Het WesterToren Innovation Centre wil een ontmoetingsplaats zijn voor startende bedrijven in de levenswetenschappen, een sector die aan terrein in de provincie heeft ingeboet. Binnen AgriFood Capital werken ondernemers, onderwijs en overheid samen.
In het gebouw zijn ook Landbouw Innovatiebureau Brabant, Faunabeheer Brabant, Stichting Waarden van het Land, Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt en de secretariaten van verschillende projecten waaronder Multifunctionele Landbouw gehuisvest.

Eén reactie

  • Heindekort

    Er zit een mooi goed verhaal bij, ik juich het ook van harte toe!
    Maar in werkelijkheid heeft het gebouw nu gewoon een zware onderbezetting

Of registreer je om te kunnen reageren.