Home

Nieuws 676 x bekeken 1 reactie

SP bezorgd over waterveiligheid

Den Haag – SP-Tweede Kamerlid Eric Smaling heeft Kamervragen gesteld over de waterschade die is ontstaan tijdens de hevige regenval eerder deze week.

Hij wil weten of de zware neerslag bij minister Melanie Schultz Van Haegen (Infrastructuur en Milieu) heeft geleid tot nieuwe inzichten op het gebied van wateropslag en of deze meegenomen kunnen worden in de Deltabeslissing Ruimtelijke Adaptatie, waaraan wordt gewerkt. Ook wil Smaling weten wat de geschatte schade is van de hevige neerslag en hoe deze zich verhouden tot de kosten van de maatregelen die genomen moeten worden om de waterveiligheid te verbeteren.

Eén reactie

  • schoenmakers1

    heel makkelijk, het geld wat nu in waterberging wordt gestoken, steken in waterafvoer, zo simpel kan het zijn, of wil men dit niet, er is niet voor niets als jarenlang naar toe gewerkt om de afvoer te remmen

Of registreer je om te kunnen reageren.