Home

Nieuws

Hulshof voorgedragen als nieuw RVC-lid ForFarmers

Lochen – Vincent Hulshof (51) is door de coöperatie FromFarmers voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen van voerconcern ForFarmers. Dit maakte de organisatie vandaag bekend.

Met de benoeming van Hulshof wordt voorzien in de vacature die is ontstaan door het aftreden van Hajé Nordbeck eerder dit jaar. Hulshof is internationaal actief in de varkenshouderij en –fokkerij. Hij vervult diverse bestuurlijke functies in de varkenssector, onder andere als lid van de raad van commissarissen van Pigture Group.

De raad van commissarissen wil hiernaast de statutaire directie van ForFarmers, die momenteel bestaat uit Yoram Knoop (CEO), met twee leden uitbreiden. Jan Potijk (COO, verantwoordelijk voor de ForFarmers-activiteiten in Nederland) en Arnout Traas (CFO), die al deel uitmaken van het huidige ForFarmers directieteam, worden hiertoe voorgedragen. Het doel van deze uitbreiding is het verder borgen van continuïteit in de besluitvorming van de organisatie, laat het concern weten.

De bovenstaande benoemingen worden ter goedkeuring voorgelegd op de Algemene Vergadering die zal worden gehouden op 17 september dit jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.