Home

Nieuws 1 reactie

ForFarmers geeft voor €22,9 miljoen certificaten uit

Lochem – Leden van coöperatie FromFarmers krijgen voor in totaal €22,88 miljoen 7,15 miljoen certificaten van aandelen ForFarmers BV toegekend.

De nieuwe certificaten kunnen met ingang van 11 juli worden verhandeld op het handelsplatform. Dat maken FromFarmers en Forfarmers vandaag bekend.
Leden die daarvoor in aanmerking komen, krijgen per €3,19833 die op hun participatierekening wordt bijgeschreven het recht op één certificaat. De bijschrijving  is gebaseerd op de benutte voerequivalenten per 31 december 2014. De volledige voorwaarden zijn opgenomen in een prospectus die op 9 juli 2014 is goedgekeurd door de Autoriteit Financiële markten (AFM) en is onder meer in te zien op www.forfarmers.eu.
Coöperatie FromFarmers is bezig met een operatie om het vermogen van leden dat al op naam is gesteld om te zetten in certificaten van aandelen in de besloten vennootschap ForFarmers BV. Fromfarmers had op 15 mei 73,3 procent van de zeggenschap in ForFarmers BV. Samen met de certificaten van leden was dat 77,9 procent.

Eén reactie

  • auto35

    Wie bezit de rest van de certificaten?

Of registreer je om te kunnen reageren.