Home

Nieuws 1324 x bekeken

Wisseling bestuursleden NAJK

Utrecht - Tijdens de algemene ledenvergadering op donderdag heeft het Nederland Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) afscheid genomen van bestuurder en vicevoorzitter Ramon Klaassens. Hij had bedrijfsovername in zijn portefeuille zitten en neemt na een bestuursperiode van vier jaar afscheid.

Sander Thus neemt de plaats van Klaassens in het dagelijks bestuur over en de portefeuille bedrijfsovername. Thus runt met zijn ouders een vleesvarkensbedrijf met een akkerbouwtak. Na zijn studie Dierwetenschappen aan Wageningen Universiteit en diverse bestuursfuncties is hij zich fulltime gaan richten op de uitbreiding van het agrarische bedrijf. Nu de bedrijfsuitbreiding afgerond is, wil Thus zich gaan inzetten voor de jonge agrarische ondernemers via het NAJK.

Twee andere dagelijks bestuurders, Koen Bolscher en Jan Enthoven, met respectievelijk de portefeuilles melkveehouderij en tuinbouw, hebben zich na een periode van twee jaar herkiesbaar gesteld en werden herkozen.

Of registreer je om te kunnen reageren.