Home

Nieuws 1 reactie

PAS komt pas in 2015

Den Haag – Het lijkt niet meer haalbaar om de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) nog in 2014 in te laten gaan. Dat blijkt tijdens een debat in de Tweede Kamer. Op dit moment worden de laatste berekeningen doorgevoerd van de ontwerpprogramma's. De inspraakperiode begint na de zomer, waarna de behandeling in de Tweede en Eerste Kamer nog moet gebeuren.

De Algemene Maatregel van Bestuur over de grenswaarden moet ook nog in een voorhangprocedure worden voorgelegd aan beide Kamers. Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken verwacht dat dit begin 2015 kan worden afgerond. "We zullen de wet daarna zo spoedig mogelijk inwerking laten treden", aldus Dijksma in reactie op vragen van VVD-Kamerlid Helma Lodders.

Eén reactie

  • DJM

    Gebed zonder eind!

Of registreer je om te kunnen reageren.