Home

Nieuws 3 reacties

'Grote kansen agri- en foodsector in Vietnam'

Den Haag – Premier Mark Rutte ziet grote kansen voor de agri- en foodsector in Vietnam. Dat zegt hij tijdens de wekelijkse persconferentie van de minister president.

Rutte was deze week samen met staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken op handelsmissie naar Vietnam. "In het buitenland liggen grote kansen, zeker in snel groeiende economieën in Azië. Het is nog te vroeg om te zien tot welke resultaten de handelsmissie naar Vietnam heeft geleid, maar de vooruitzichten zijn buitengewoon bemoedigend. Er liggen grote kansen in de sectoren agri en food en de maritieme sectoren. Bedrijven waar Nederland tot de wereldtop behoort", aldus Rutte.

Laatste reacties

  • Eekterman

    Volgens Rutte grote kansen in Vietnam?, daarom doet hij zeker zijn uiterste best om met dit kabinet zoveel mogelijk boeren weg te pesten uit Nederland d.m.v. absurde regeldruk en lastenverzwaring. Mogen we met z'n allen zeker naar dit land, is hij ons mooi kwijt.

  • 344412

    Laat Rutte zich inderdaad eens binnenlands met het VVD landbouwbeleid bemoeien en Lodders eens steunen in plaats van Dijksma.

  • anton1937

    De VVD is geen partij die veel met boeren en de landbouw op heeft. Of nu Rutte of Lodders is roept,dat maakt niet veel uit. De VVD houd zich het liefst bezig met een groter leger de wapenindustrie en de macht bij enkelingen met veel geld. Boeren zijn er om voor weinig geld voedsel te produceren,de winst gaat naar AH,Unilever etc.

Of registreer je om te kunnen reageren.