Home

Nieuws 7 reacties

ForFarmers breidt directie uit

Lochem – Veevoerconcern ForFarmers breidt vanaf 1 juli de directie uit met een directeur Strategie & Organisatie.

Vanaf 1 juli zal Stijn Steendijk (44) deze functie bekleden. Steendijk is oud-directeur personeelszaken bij producent van premixen en speciaalvoer Provimi en Cargill. De laatste jaren was Steendijk directeur van Smartwares Home Improvement, dat onder andere elektra en sanitair aanlegt voor woon- en werkomgevingen.
De in januari aangetreden topman Yoram Knoop werkte in het verleden ook voor Provimi en Cargill. De aanstelling van Steendijk past volgens ForFarmers binnen het kader van een nieuwe strategie die de titel 'One ForFarmers' draagt en moet leiden tot meer intensieve samenwerking binnen de groep, een meer eenduidige manier van werken en de gerichte inzet van kennis om bepaalde producten en innovaties in lokale markten te zetten.
Eerder dit jaar werd Nico de Vos benoemd tot directeur voor operationele zaken en management van de aanvoerketen terwijl Steven Read, een manager uit de Britse dochteronderneming BOCM Pauls, is benoemd als directeur voor de inkoop en prijszetting.

Laatste reacties

 • wg

  begin van het einde

 • auto35

  Directie uitbreiding. De directeur die zijn maatje ophaalt? Mega salarissen?
  Beurs? Hoelang gaat dit goed voor een mengvoer fabriek. Coöperatie kun je vergeten. Straks geen inbreng meer van leden. Ja wg, begin van het einde.

 • auto35

  Uitspraak van Ruud Huirne dir. food en agri Rabobank in Ermelo: 'We moeten de bakens verzetten. Het vraagt ook om een ander type leiderschap bij de coöperaties en de bedrijven. Het type leider die alles weet en beslist, past niet meer. We hebben leiders nodig die kunnen netwerken, verbinden, luisteren en die het samen presteren kunnen bevorderen'.

  Gaat For Farmers zijn hand overspelen?

 • koestal

  Ik heb nog steeds vertrouwen in deze nieuwe directie,ze moeten zich zelf waar maken,die kans moeten ze ook krijgen

 • Snel

  Allemaal jaloers,als je ziet wat een vermogensgroei er behaalt is in die jaren dat For Farmers `t vermogen op naam heeft gezet dan blijven jullie maar mooi waar jullie zitten waar jullie zitten,wij varen er wel bij. Doei

 • leftturn

  Vermogen groeit uit winst, wellicht toch te veel betaald voor dat pakketje voer bestaande uit een heel klein beetje graan met heel veel andere goedkope troep? Eerst 100 euro afpakken en dan blij worden als je een tientje terugkrijgt. Vreemd fenomeen.

 • veehouder10

  @lefturn idd die hele mengvoersector is een groot rookgordijn waar wij als veehouders niet door heen (kunnen) kijken. Een echte cooperatie zou er voor moeten zorgen dat er flink prijs gevochten wordt in de markt ten gunste van de veehouder. Maar nee we bedenken 'MELK' ipv van VEM om het rookgordijn nog dichter te maken. We doen niet aan voederwaarde.nl of mijnvoer.nl mee en we zetten een grote marketingmachine neer. Boerenbelang heet dat.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.