Home

Nieuws

15.000 bezoekers Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek

Halle – De eerste editie van de Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek heeft begin juni 14.891 bezoekers getrokken tijdens de drie beursdagen.

Volgens staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken  is het initiatief om in deze streek een agrarische beurs verder te ontwikkelen "veelbelovend", aldus en tevreden beursorganisatie CNO-Expo.
Dijksma was één van de sprekers tijdens het congres van Rabobank en LTO Noord dat meer 650 belangstellenden trok. De organisatie  wil in 2015 groeien naar een bezoekersaantal van boven de 20.000 en een beursterrein van 50.000 vierkante meter. Volgens CNO-Expo is dat goed mogelijk omdat er meer aandacht komt voor het bereiken van Duitse bedrijven en bezoekers.
De beurs zal de eerste drie jaar jaarlijks worden georganiseerd. De volgende editie, 2015, zal ongeveer in dezelfde periode (begin juni) plaatsvinden. CNO-Expo is met de voorbereiding gestart om een zelfde formule  voor Zuid-Nederland, in Liempde, op te zetten.

Of registreer je om te kunnen reageren.