Home

Nieuws 911 x bekeken

Opvolger 'paardenvleesbedrijf' in problemen

Carcasonne – Het Franse vleesbedrijf Lauragaise, dat is voortgekomen uit het door het paardenvleesschandaal ondergegane Spanghero, verkeert in financiële problemen.

Volgens de regionale krant La Depeche moet eigenaar Laurent Spanghero binnenkort uitstel van betaling aanvragen. Lauragaise zou in ieder geval de divisie kant-en-klaarmaaltijden willen verkopen en daar al enkele kandidaten voor hebben. Wat er dan met de vleeshandel, die voorganger Spanghero in problemen bracht toen het rundvlees veel paardenvlees bleek te bevatten, gaat gebeuren is voorshands onduidelijk. Spanghero kreeg het vlees destijds geleverd door een malafide Nederlandse handelaar die vorige maand door de Franse politie in Parijs is aangehouden. Corr

Of registreer je om te kunnen reageren.