Home

Nieuws 758 x bekeken 8 reacties

LTO voert campagne voor Europa

Den Haag - LTO Nederland begint samen met de werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland een pro-Europa-campagne. De werkgeversorganisaties vinden dat het belang van de Europese Unie voor het bedrijfsleven veel te weinig voor het voetlicht komt.

De werkgeversorganisaties lanceren deze week de website wijzijnvoor.eu. "In de aanloop naar de Europese verkiezingen laten ondernemers zien dat zij voor Europa zijn omdat wij ons geld er verdienen", aldus de drie organisaties. Vorig jaar kwamen de drie organisaties met een gezamenlijke brochure om het belang van de euro voor het bedrijfsleven te benadrukken. "Europa levert werk en welvaart op. Dit positieve Europa-geluid is veel te weinig te horen in Nederland", stellen de werkgeversorganisaties.

De toekomst van Nederland en de Nederlandse economie moet zwaarder wegen dan het sentiment van de maatschappij, legde werkgeversvoorzitter Bernard Wientjes afgelopen weekeinde uit.

Laatste reacties

 • ikkethuis

  Laat horen dat je het met brussel niet eens bent, STEM TEGEN.

 • koestal

  wij zijn al opgezadeld met de derogatie,hoezo Europese verkiezingen,waarom nog stemmen ? ik werk me rot voor die onzin,hoe geloofwaardig zijn ze nog ,klets maar tegen Dijksma,hoe ze de boeren het leven zuur kan maken,Ik heb nog niet een Europarlementarier gehoord over de derogatie,ze zitten te slapen of ze zijn bezig hun politieke loopbaantje te redden.Als je eenmaal in Brussel zit ,is je kostje gekocht

 • koestal

  Europarlementariers hoor je niet over derogatie,ze zijn al lang in slaap gevallen,welterusten !!

 • koestal

  Dijksma kan blijkbaar rustig haar gang gaan,de boer is druk aan het werk en Den Haag en Brussel regelen het wel even

 • koestal

  LTO voer actie tegen de derogatie,of is hierover al weer geen discussie mogelijk in deze dictatuur,ja het zal wel weer mosterd na de maaltijd zijn !

 • koestal

  De belangen van de boeren worden verkwanseld in Brussel,er durft niet een Europarlementarier op te staan om iets van de derogatie te zeggen ,slappe knieen, waarom nog stemmen ?

 • HJ O R

  LTO heeft in eigen land ook niets te doen.

 • japke33

  waar ze zijn mee bezig daar bij LTO?? Ik snap er niks meer van. Hebben ze niet iets beters te doen. Boeren helpen ofzo??

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.