Home

Nieuws 797 x bekeken 2 reacties

Kamer hoeft geen debat over champignonteelt

Den Haag - De Tweede Kamer heeft op dit moment geen behoefte aan een debat over het aantal faillissementen in de champignonteelt.

CDA-Kamerlid Jaco Geurts vroeg dinsdag om een debat met staatssecretaris Sharon Dijksma. Hij kreeg voor zijn verzoek echter onvoldoende steun van andere partijen.  De Kamer wil wel een brief van de staatssecretaris over de economische situatie in de champignonteelt.

Geurts zegt zich ernstig zorgen te maken over de deplorabele  economische situatie waarin de champignonteelt verkeert, mede als gevolg van de oneerlijke concurrentie vanuit Polen. Poolse bedrijven hoeven volgens Geurts niet aan dezelfde eisen te voldoen als Nederlandse bedrijven.

Laatste reacties

  • Fermer

    Ze hebben er geen behoefte aan. Hoe onbeschoft kun je zijn!

  • minasblunders1

    Er zit maar één ding op: alleen maar Nederlandse champignons kopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.