Home

Nieuws

Algemeen directeur Scheringa vertrekt bij ZON

Venlo - Algemeen directeur Gerjo Scheringa heeft op 7 mei aangekondigd veilingorganisatie ZON te gaan verlaten. Scheringa neemt afscheid na de operatie 'Huis op Orde' (2012) en de strategische heroriëntatie van ZON in 2013.

"Het Bestuur en de Raad van Commissarissen betreuren zijn vertrek, maar hebben respect voor de beweegredenen van Gerjo Scheringa, te weten de combinatie van een nieuwe uitdaging in zijn carrière en privé-omstandigheden", aldus Ton Reijnders, voorzitter van Bestuur en Raad van Commissarissen van ZON Holding. "Gerjo Scheringa heeft ons bedrijf door een lastige tijd geloodst en laat de organisatie versterkt achter, daar zijn we hem bijzonder erkentelijk voor."

Over 2013 schreef de organisatie weer zwarte cijfers schreef, met een positief resultaat van 1,3 miljoen euro, in 2012 was het resultaat nog 2,4 miljoen euro negatief. De organisatie is op zoek naar een opvolger op korte termijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.