Home

Nieuws 980 x bekeken

Thieme bij lancering Cypriotische PvdD

Amsterdam – Partijleider Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren geeft ter gelegenheid van de officiële lancering van de Cypriotische Partij voor de Dieren in Nicosia een presentatie. De oprichters van deze partij hebben zich volgens Thieme laten inspireren door het Nederlandse voorbeeld. Cyprus telt 1,1 miljoen inwoners.

Thieme zal onder meer ingaan op de vraag waarom de Nederlandse Partij voor de Dieren is opgericht, hoe de partij werkt en zich uiteindelijk vertegenwoordigd wist in het parlement, gemeenteraden, Provinciale Staten en Waterschappen. Ze gaat tevens in op de deelname aan de Europese verkiezingen. In totaal doen zeven partijen voor dieren mee aan deze verkiezingen, waaronder de recent opgerichte partijen in Zweden en op Cyprus.

Of registreer je om te kunnen reageren.