Home

Nieuws 3 reacties

Man komt om het leven onder lading hooibalen

Zundert - In het Noord-Brabantse Klein-Zundert aan de Belgische grens is vrijdag een man om het leven gekomen toen hij werd bedolven onder balen met hooi.

Het slachtoffer was rond half twee bij een agrarisch bedrijf op de Sprundelsebaan bezig met het lossen van hooibalen. De lading raakte los en kwam op hem terecht, meldde een politiewoordvoerster. Hulpdiensten die snel ter plaatse waren, konden niets meer voor hem doen. De identiteit van de man is nog onbekend.

Laatste reacties

 • gronz23

  Dat is wel een erg lullige manier om aan je einde te komen.

 • Richie667

  En dan nog 'identiteit onbekend'; da's vreemd, je bent balen aan het lossen en ineens is daar een vreemde man die komt helpen.....
  Komt, uitgerekend hij, onder de lading balen!

 • info104

  Richie667 namen worden door politie doorgaans niet genoemd uit privacy overwegingen . Het is voor de nabestaanden al zwaar genoeg als zoiets gebeurd, veel sterkte gewenst met dit tragische verlies, en voor hen die dit werk ook doen let goed op wat je doet , een misser is maar zo een ramp.

Of registreer je om te kunnen reageren.