Home

Nieuws 8 reacties

VVD-Kamerleden vinden milieubeleid eigen kabinet betuttelend

Den Haag – VVD-Kamerleden Remco Dijkstra, Helma Lodders, Barbara Visser en Bart de Liefde vinden de nieuwe werkwijze van hun eigen kabinet op het milieubeleid betuttelend. De Kamerleden hebben Kamervragen gesteld over de website duurzaamdoen.nl, waarin het ministerie van Infrastructuur en Milieu advies geeft om duurzamer te leven.

De Kamerleden vinden de website overbodig, omdat er al heel veel informatie beschikbaar is over duurzaam leven. Ook willen de Kamerleden weten waarom de overheid bepaalt dat het juist duurzaam is om flexitariër te worden door een aantal dagen geen vlees te eten terwijl onderzoeken van de Food and Agriculture Organization (FAO) juist aantonen dat het Nederlandse landbouwsysteem inclusief de veehouderij het meest duurzame systeem in de wereld is.

Laatste reacties

 • w v gemert

  VVD veel roepen maar slaan nog geen deuk in een pakje boter als het de landbouw aangaat. Gespeelde verontwaardiging ligt er dik bovenop zo kort voor de verkiezingen!!!!!!!

 • Hogman1

  Jozias van Aartsen ,die ben ik nog niet vergeten... een boerenstem op de VVD is een weggegooide stem

 • varkenshaasje

  juist hogman zolang die hufter lid is van de vvd krijgen ze mijn stem nooit meer

 • cornelis 22

  Ik overweeg weer VVD te stemmen op het moment dat de nertsenhouderij weer toegestaan wordt.

 • pinkeltje

  De heren Rutte en Samson kunnen het goed met elkaar vinden. De VVD is niet de partij van de lastenverzwaring, maar wat moet dat moet. De kinderen begrijpen het wel zou Marianne Thieme zeggen. Anders mevrouw Kroes nog maar eens vragen hoeveel heil ze ziet in de landbouw.

 • akersten1

  Voor de verkiezingen zijn de boeren goed !!!
  Erna heeft de VVD geen boodschap meer aan de boeren en het platteland.

 • anton1937

  De VVD roept wel maar haar daden zijn zo zacht als een pakje boter. De VVD riep ook o a over de 4 dagen regeling m b t de groepshuisvesting voor zeugen,roept over een motie ,maar deze motie wordt niet ingediend ,omdat niet mag van de PvdA en Rutte.Laat de coalitie vallen of zet deze op scherp,als de VVD ,anders ben je geen knip voor de neus waard.

 • koestal

  VVD is ook voor afschaffing van de Europese subsidies op landbouw ,worden we dan nog meer afgeknepen door de retailers,kunnen we geen kant meer op,dan is het voor boeren werken tegen Oost-Europese lonen .Ze denken een boer kan toch niet staken. Maar de boer krijgt wel steeds meer strengere regels over mest en antibiotica over zich heen,die finaal doorslaan, ,ja achter het bureau kan de kliek van ambtenaren van alles bedenken en regelen en de boer moet maar slaafs gehoorzamen.En die lui maar lallen over duurzaamheid ,dat woord krijg ik mijn strot niet meer uit!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.