Home

Nieuws 559 x bekeken

Samenwerking LTO Glaskracht en TTO

Honselersdijk – LTO Glaskracht en Tuinbouw Techniek Ontwikkeling (TTO) hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst in de tuinbouwsector gesloten. Door de samenwerking komt meer kennis over innovatie dichterbij de leden, aldus LTO Glaskracht.

De krachtenbundeling betekent anderzijds dat de innovatie-initiatieven van TTO makkelijker worden meegenomen in beleid en lobby.
TTO is een landelijke telersvereniging met vijftig leden, gericht op techniekontwikkeling. Binnen LTO Glaskracht werken LTO Noord Glaskracht, ZLTO en LLTB samen. TTO stelt dat het nauwer aansluiten bij het ondernemersnetwerk van LTO Glaskracht Nederland een manier is om niet alleen aansluiting te houden bij de innovatieprogramma's, maar ook bij het topsectorenbeleid.
Het beëindigen van de activiteiten van het Productschap Tuinbouw maakt een nauwere samenwerking in het tuinbouwcluster volgens de partijen steeds noodzakelijker.

Of registreer je om te kunnen reageren.