Home

Nieuws

Groenhorst beste AOC in Keuzegids

Almere – Groenhorst is volgens de Keuzegids MBO 2014 het beste agrarisch opleidingscentrum (AOC) in Nederland. Het is voor de vierde keer op rij dat Groenhorst als beste uit de bus kwam. De gids vermeldt dat de opleidingen van Groenhorst constante kwaliteit bieden.

Groenhorst telt tien locaties verspreid over het land, onder meer in Almere, Dronten, Velp en Emmeloord. De Keuzegids MBO geeft informatie over de kwaliteitsverschillen per instelling, per vakgebied, per opleidingsniveau en per regio. De gids is bedoeld onder meer leerlingen, ouders en mentoren. Er wordt gekeken naar feiten zoals de doorstroom naar tweede jaar, de kans om zonder vertraging het diploma te halen en naar de beoordeling door de huidige leerlingen. Het oordeel van de Inspectie over de kwaliteit van de opleidingen en de examens is meegenomen in de beoordeling en vergelijking.
Truda Kruijer, algemeen directeur van Groenhorst: "Met een totaalscore van 68 punten toont Groenhorst al vier jaar een stabiele kwaliteit. We werken met veel enthousiasme aan mooi en goed onderwijs en sturen op tevredenheid van ons bedrijfsleven. Onze ambitie is om beste AOC van Nederland te blijven. Ik vind deze uitslag van de Keuzegids, zeker gezien het positieve oordeel van leerlingen, met name een geweldige erkenning voor onze docenten waar ik zeer blij mee ben."

Of registreer je om te kunnen reageren.