Home

Nieuws 1251 x bekeken 1 reactie

CU wil overzicht vervanging asbestdaken

Den Haag - De ChristenUnie maakt zich zorgen over de sanering van asbestdaken in de agrarische sector. Kamerlid Carla Dik-Faber vreest dat de afspraken over het vervangen van asbestdaken in combinatie met de installatie van zonnepanelen niet worden nagekomen. Ik wil aanvullende maatregelen om toch te zorgen dat we de doelstelling halen om in 2024 asbestvrij te zijn", aldus Dik-Faber.

De ChristenUnie heeft vragen gesteld aan de staatssecretarissen Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) en Sharon Dijksma (Economische Zaken) over de voortgang van het project 'asbest eraf, zonnepanelen erop'.

De partij wil van de bewindslieden uitsluitsel over het aantal vierkante meters dat inmiddels is vervangen. Zij wil ook weten of het klopt dat er maar beperkt gebruik gemaakt wordt van de stimuleringsregeling.

Eén reactie

  • gerardb

    Zal vast niet veel gebruik van gemaakt worden omdat het totaal geen aantrekkelijke regeling is.

Of registreer je om te kunnen reageren.