Home

Nieuws 3969 x bekeken 1 reactie

Vrachtwagen met stro uitgebrand op A28

Utrecht - Het verkeer op de A28 bij Utrecht heeft een groot deel van de vrijdagochtend last gehad van een brand in een vrachtwagen met strobalen. De brandweer was uren bezig het vuur te blussen. Dat laaide tijdens het overladen van de balen telkens weer op. Rond kwart voor 12 werd de weg weer vrijgegeven, meldde de ANWB.

De wagen vatte vlam rond half 5 ter hoogte van de Uithof. Vanaf het knooppunt Rijnsweerd werden twee rijstroken afgesloten, waardoor automobilisten in een file terechtkwamen. Bij de brand kwam veel rook vrij. ANP

Eén reactie

  • kschouten

    Ik verbaas me erover dat je soms vrachtauto s met stro ziet rijden met de uitlaat achter de cabine omhoog dit lijkt mij brandgevaarlijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.