Home

Nieuws 5 reacties

Serie-oplichter met landbouwmachines opgepakt

Posterholt - De politie heeft woensdag in Posterholt (bij Roermond) een 34-jarige Duitser gearresteerd die verdacht wordt van grootschalige oplichting met landbouwmachines.

De serie-oplichter zou alleen al sinds december 2013 negen dure landbouwmachines hebben besteld en laten transporteren naar verschillende afnemers, zonder daarvoor te betalen. Hij slaagde er steeds weer in met de buit te verdwijnen voordat de benadeelden merkten dat ze waren opgelicht. Dat maakte de Duitse politie vrijdag bekend.

Al sinds 2006 wordt de man in Duitsland gezocht wegens oplichting met een groot aantal landbouwmachines. Sindsdien wordt hij ook gezocht door justitie in Oostenrijk, België en Nederland. Eind vorig jaar dook hij vanuit België onder in het Duits-Nederlandse grensgebied. De Nederlandse politie slaagde er woensdag in de man in een vakantiepark in Posterholt aan te houden. Hij zal aan Duitsland worden uitgeleverd.

Laatste reacties

 • wullum

  Eeen serieuze werkstraf is wel op zijn plaats voor dit figuur

 • koestal

  werkstraf helpt niet altijd,moet wel werk zijn waarbij hij goed moet zweten

 • Brooker Tuinbouwbedrijf

  oke

 • a.t.herwijnen

  En de gedupeerden schadeloos stellen.

 • Kelholt

  als uitzendkracht naar een van de gevangnissen van Poetin in Siberie

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.