Home

Nieuws 1521 x bekeken 1 reactie

Ruim 4 miljoen kijkers voor Boer zoekt vrouw

Hilversum - De laatste aflevering van het KRO-programma Boer zoekt vrouw Internationaal heeft zondagavond met liefst 4.235.000 mensen een record aan kijkers getrokken. Het ging om ruim 300.000 meer kijkers dan vorige week. Dat blijkt uit de cijfers die de Stichting Kijkonderzoek maandag bekendmaakte.

De immer populaire datingshow belandde hiermee bovenaan de lijst van best bekeken programma's. Op de tweede plaats stond het Journaal van acht uur (3.278.000 kijkers). Studio Sport Eredivisie scoorde met 3.080.000 kijkers een derde plaats.

Veel kijkers stelden het toiletbezoek tijdens het programma uit, zo blijkt uit cijfers van waterbedrijf Vitens. Vooral de Friezen bleken tijdens de uitzending massaal hun plas op te houden.

Boer zoekt vrouw maakte afgelopen seizoen voor het eerst de editie Internationaal. Daarbij gingen de boeren Jan (pluimveehouder in Canada), Johan (melkveehouder in Denemarken), Wim (gemengd bedrijf in Tanzania), Aletta (geitenhouder op Aruba) en Jos (melkveehouder in Frankrijk) op zoek naar een partner. In de ontknoping koos Wim voor Evelyne, Jos voor Saskia en Johan voor Ingrid 'met het korte haar' (de andere Ingrid viel af). Aletta en Jan bleven alleen achter op hun boerderij; Aletta wilde niet kiezen en stuurde haar laatste twee kandidaten naar huis, Jan kreeg van zijn favoriet te horen dat zij hem niet zo leuk meer vond.

ANP/BV

Eén reactie

  • schoenmakers1

    het is net het echte leven, loopt ook vaak anders als gedacht

Of registreer je om te kunnen reageren.