Home

Nieuws 3197 x bekeken 4 reacties

RVO.nl: KvK-nummer doorgeven voor subsidie

Assen – Veel ondernemers hebben nog geen inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel (KvK) doorgegeven aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

En dat is wel een voorwaarde om subsidie te krijgen in het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Dat meldt de opvolger van Dienst Regelingen in haar februari-nieuwsbrief over het nieuwe GLB. Om subsidie aan te kunnen vragen moet een agrarisch ondernemer ook als zodanig staan ingeschreven. Het maakt daarbij niet uit of het agrarisch bedrijf een hoofdactiviteit of nevenactiviteit is. Boeren die dat nog niet hebben gedaan moeten zich alsnog inschrijven bij de KvK.

Meer informatie staat op www.kvk.nl onder 'Inschrijven en wijzigen'. Het nummer doorgeven aan RVO.nl gaat via het klantportaal: op mijn.rvo.nl naar 'mijn dossier' en vervolgens naar 'Kvk-nummer doorgeven'.

Laatste reacties

 • agratax2

  Via deze truk kan de KvK meer contributie geld binnen harken om leuke dingen mee te doen. Wat de KvK concreet voor de primairelandbouw doet is me nog steeds niet duidelijk na al die jaren dat ik ben ingeschreven.

 • tinus888

  ze heffen geen contributie meer

 • tinus888

  maar het is wel een onzinnig iets,een nummer erbij naast het sofi,ubn,brs nu ook het kvk nr waar ze iedere keer om vragen

 • kenmvdwind

  Het levert je ook extra telefoon en reclamefolders op. Wilt u ons sponsoren? We hebben een geweldige aanbieding voor u. Ik heb nog geen enkel nut gehad van de hele KvKinschrijving!

Of registreer je om te kunnen reageren.