Home

Nieuws 1 reactie

Nederland kan toelating genmais niet tegenhouden

Den Haag - Welk standpunt de Nederlandse regering volgende week dinsdag ook inneemt, het zal er niet toe leiden dat de toelating van de genetisch gemodificeerde maissoort Pioneer 1507 voor de teelt in Europa wordt tegengehouden.

Nederland is van plan zich van stemming te onthouden, omdat de Tweede Kamer over de toelating nog geen standpunt heeft ingenomen.

PvdD, SP, GroenLinks en CDA verwijten het kabinet dat het ondanks herhaaldelijk verzoek van de Kamer, geen standpunt heeft ingenomen. De oppositiepartijen willen donderdag nog een uitspraak van de Kamer over de toelating van de maissoort.

Eén reactie

  • agratax2

    De vervuiling verspreidt zich als een lopend vuur over de aarde. Het voedsel monopoly spook krijgt vrijspel van onze bureaucraten gesteund door de politiek. De politiek die iedere vorm van monopoly heeft verboden en niet inziet dat via de Gen Tech en de Gen patentering er een monopoly ontstaat die zijn weerga niet kent.

Of registreer je om te kunnen reageren.