Home

Nieuws 1 reactie

Heineken misleidt Britse bierdrinker

Londen – Heineken mag niet langer in Britse reclames voor Kronenbourg 1664 bier de indruk wekken dat dat bier in Frankrijk wordt gebrouwen.

In werkelijkheid komt de Kronenbourg 1664 die in Groot-Brittannië wordt verkocht uit Britse brouwerijen van het Nederlandse concern. Daarbij wordt dan wel hop uit de Elzas gebruikt. Bij de spotjes en advertenties wordt wel in kleine letters vermeld 'Brewed in the UK' maar dat vindt de toezichthouder Advertising Standards Agency niet voldoende om de consument op het goede spoor te zetten. De waakhond heeft Heineken dan ook opgedragen de reclame niet langer te gebruiken.

Eén reactie

  • agro1

    politiek en reclame.....het ergste is wel reclame voor politiek. of iemand het leuk vindt of niet, H is wel een world premium brand!!!, daar wordt op geschoten!!!! de kif dus. Schweiz vorwaerts, grunnegen forever en ciolos boppe!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.