Home

Nieuws 1 reactie

Ciolos wil gesprek over nationale invulling GLB

Brussel - Eurocommissaris Dacian Ciolos van landbouw wil dit voorjaar overleg voeren met de Europese lidstaten over de nationale invulling van het nieuwe Europees gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB).

Dat zei hij maandag tijdens de vergadering van de Europese landbouwministers in Brussel. Hij wil graag weten hoe de lidstaten gebruik maken van de flexibiliteit in het beleid en welke keuzes lidstaten maken als het gaat om de vergroeningsmaatregelen. Ciolos zegt dat hij graag op de hoogte is van de plannen en wil kijken of de plannen voldoen aan het oorspronkelijke plan.

Eén reactie

  • red

    Jammer dat later in de geschiedenis boeken staat deze man heeft er voor gezorgd dat er meer honger kwam.
    Dus geen stambeeld

Of registreer je om te kunnen reageren.