Home

Nieuws 1627 x bekeken 1 reactie

Bijna de helft herkent zich in BZV-boeren

Roggel - Ruim 40 procent (42,2) van de boeren zegt zich te herkennen in het gedrag van de boeren die meedoen aan het datingprogramma Boer zoekt vrouw (BZV).

Dat blijkt uit onderzoek van marketingbureau Agridirect in samenwerking met een student van de Universiteit Utrecht. 721 boeren en tuinders deden mee aan het onderzoek. Bijna 90 procent van de ondervraagden keken naar afleveringen van het televisieprogramma van de KRO. Zij gaven het programma gemiddeld een 8,4.

31 procent van de ondervraagden vindt dat problemen of werkzaamheden op een boerderij bewust worden weggelaten in het programma. Bijna 80 procent van de boeren vindt dat stedelingen een romantische beeld hebben van het het leven op een boerderij.

Eén reactie

  • red

    Het is maar net hoe je de vragen stel en verwoord.
    BZV wordt geregiseerd vergeet dat nooit.

Of registreer je om te kunnen reageren.