Home

Nieuws

Bezoekers record voor Fruit Logistica

Berlijn – De vakbeurs voor groente- en fruithandel, Fruit Logistica, heeft van 5 tot en met 7 februari een recordaantal bezoekers getrokken.

Meer dan 62.000 vakbezoekers uit 141 landen bezochten de beurs in Berlijn. Volgens de organisatie kreeg de beurs een uitstekende beoordeling van de resultaten en ging het om een groot aantal vakbezoekers met beslissingsbevoegdheid. Meer dan 2.600 exposanten uit 84 landen presenteerden hier het gehele product- en dienstenaanbod uit de sector en werden er vele interessante innovaties uit de industrie gepresenteerd. Fruit Logistica heeft als platform voor de internationale groente- en fruithandel een nieuwe reeks evenementen onder de naam 'Future Lab' georganiseerd. Hier worden producten, projecten en oplossingen gepresenteerd die binnen nu en een paar jaar een belangrijke bijdrage gaan leveren in de AGF-sector en mee kunnen werken aan de optimalisatie van het hele productieproces.

Of registreer je om te kunnen reageren.