Home

Nieuws 384 x bekeken 2 reacties

Amazon gaat vers verkopen in Europa

Parijs – Amazon, de grootste internetwinkelier van de wereld, gaat nog dit jaar beginnen met het aan huis leveren van verswaren in een aantal Europese landen. Als eerste staat daarbij Duitsland op het programma, maar dat wordt waarschijnlijk al snel gevolgd door Groot-Brittannië. Dat hebben de directeuren van verschillende Europese vestigingen van Amazon laten weten.

Het Amerikaanse bedrijf voert al enkele jaren een proef uit met het afleveren van verswaren in en rond Seattle en heeft dat net uitgebreid naar andere delen van de VS. Bij de proeven stuitte Amazon oorspronkelijk vooral op problemen rond het zelf aangeleverd krijgen van voldoende groente en fruit van een gegarandeerde kwaliteit alsmede rond het vershouden daarvan maar de internet gigant stelt daarvoor nu oplossingen gevonden te hebben.

Laatste reacties

  • joannes

    Dit zullen Ahold en Jumbo leuk vinden! Met Vers thuis afgeleverd gaan die de regelmatig kopende klant missen in hun winkel. Het begin van ........ Voor de Slachterijen en de Boeren zal het niet beter worden. Die ruilen een grote inkoper voor een nog grotere met nog meer macht. Hopenlijk zal het missen van de winkel organisatie in de keten wat marge ruimte brengen.

  • Elevage

    dit is een nekslag voor alle lokale winkeliers! schandalig, dit moet je toch niet willen.
    Nog even en mensen komen hun huis helemaal niet meer uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.