Home

Nieuws 511 x bekeken

Agrimarkt lanceert 'foodapp'

Wemeldinge – Supermarkt Agrimarkt lanceert in maart samen met leveranciers een 'foodapp' voor klanten van zijn winkel in Goes. Met de applicatie voor smartphones kunnen consumenten door het scannen van in de producten informatie van producenten opvragen.

Het betreft gedetailleerde productgegevens maar ook Twitterfeeds, foto's en video's. Er wordt gestart met de productgroepen eieren, kaas en chips.
Consumenten en boeren kunnen rechtstreeks vragen stellen en beantwoorden. Zo wordt de voedselketen volgens Agrimarkt inzichtelijk en wordt een brug geslagen tussen producenten en consumenten. Agrimarkt is een dochteronderneming van de coöperatie CZAV, actief in het Zuidwesten van Nederland, en telt vijf winkels. De foodapp is in samenwerking met adviesbureau connecting Agri & Food uit Uden ontwikkeld.
Agrimarkt heeft nog geen naam gekozen voor de applicatie en roept klanten op voorstellen in te dienen. De winnaar krijgt een pakket streekproducten.

Of registreer je om te kunnen reageren.