Home

Nieuws 1975 x bekeken 3 reacties

RVO: Onjuiste aantallen in melkveefosfaatreferentie gecorrigeerd

Assen – RVO.nl heeft foutieve aantallen in de bepaling van de melkveefosfaatreferentie gecorrigeerd.

Bij het gemiddeld aantal melkkoeien en jongvee ouder dan een jaar waren tot kerst onjuiste aantallen vermeld. Inmiddels zijn de gegevens aangepast en krijgen boeren de juiste gegevens te zien via mijn.rvo.nl.

Aandachtspunt blijft in ieder geval nog de fosfaatnorm op natuurgrond. Als die anders is dan volgens de afgesloten beheersovereenkomst zal een boer zelf aanvullende gegevens moeten verstrekken. De gegevens voor de berekening van de melkveefosfaatreferentie zijn te bekijken via de pagina Verantwoorde groei melkveehouderij (www.mijn.rvo.nl/verantwoorde-groei-melkveehouderij) op de website van RVO.nl. Via dat onderdeel kunnen ook wijzigingen en correcties worden doorgegeven.

Laatste reacties

  • dayo

    geen gegevens beschikbaar i.v.m. bij RVO dat gaat weer lekker, of zit iedereen tegelijk aan het inloggen...

  • dayo

    geen gegevens beschikbaar i.v.m. storing bij RVO dat gaat weer lekker, of is iedereen tegelijk aan het inloggen...

  • Marco22

    Overheid en ICT, een ramp.

Of registreer je om te kunnen reageren.