Home

Nieuws 585 x bekeken 1 reactie

Ledenvoordeel Agrifirm 2014 wordt 0,65 procent

Apeldoorn – Het ledenvoordeel 2014 van Agrifirm wordt 0,65 procent. Dat voordeel wordt in 2015 opgebouwd over de omzet die wordt afgenomen bij Agrifirm Feed, Agrifirm Plant en Bonda (producten voor de varkenshouderij). Dat heeft de ledenraad van de coöperatie vastgesteld.

Het Ledenvoordeel 2014 is gebaseerd op basis van de operationele resultaten en de financiële positie van het bedrijf. Op basis van de huidige prijsniveaus, zal Agrifirm ruim €8 miljoen uitkeren. Het ledenvoordeel 2013 bedroeg 0,5 procent over de omzet in 2014 en dit bedrag wordt in januari 2015 aan de leden uitgekeerd.
Naast Ledenvoordeel kent Agrifirm het coöperatieve systeem van Ledenkorting. Ledenkorting is afkomstig uit het financiële resultaat van Agrifirm Plant en Agrifirm Feed en wordt, na vaststelling van de jaarresultaten door de ledenraad, in april uitgekeerd.

Eén reactie

  • jp.bierema

    Nee maar.
    Volgens mij was het vroeger vaker 2%, dat leek er nog op.
    't heeft toch flink wat opgeleverd al die fusie's.

Of registreer je om te kunnen reageren.