Home

Nieuws 606 x bekeken

Groenhorst opnieuw beste AOC

Ede - Het agrarisch opleidingscentrum Groenhorst is voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste AOC. Dat blijkt uit de Keuzegids MBO 2015 die vrijdag verschijnt.

Vergeleken met andere leerlingen op AOC's zijn die op het Groenhorst het meest tevreden. De school onderscheidt zich in de mate van veiligheid in en rond de school, sfeer en de manier waarop regels worden toegepast.

De domeinen 'Dier' en 'Voeding en Teelt' van Groenhorst horen volgens de gids tot de beste van Nederland en worden door de Keuzegids gekwalificeerd als Topopleiding. Van alle mbo-opleiders in Nederland staat Groenhorst op nummer 4. Groenhorst heeft mbo-opleidingen dier, stedelijke leefomgeving, groen, bloem, (agrarische) techniek, voedselproductie en voedselverwerking, teelt en biologisch-dynamische land- en tuinbouw in Almere, Barneveld, Dronten, Ede, Emmeloord, Nijkerk en Velp.

De Keuzegids beoordeelt en vergelijkt ieder jaar de scholen in het middelbaar beroepsonderwijs.

Of registreer je om te kunnen reageren.