Home

Nieuws 3599 x bekeken 4 reacties

Brand treft bloembollenbedrijf tweede keer

Voorhout - Voor de tweede keer in enkele jaren is een bloembollenhandelaar in Voorhout getroffen door een grote brand.

Een bollenschuur van enkele honderden vierkante meters aan de Akervoorderlaan in Voorhout staat woensdagmiddag in brand en moet volgens de brandweer als verloren worden beschouwd. Het duurt volgens een woordvoerder nog uren voordat het vuur geblust is.

De brandweer probeert omliggende panden - het woonhuis dat bij de schuur hoort en een aantal kassen - met water te beschermen. Een politiehelikopter heeft een korte vlucht gemaakt om te kijken of Schiphol last had van de vele rook, maar dat bleek niet het geval te zijn.

"De eigenaar van de inventaris is een paar jaar geleden ook al getroffen door een enorme brand", aldus de brandweerwoordvoerder. In de schuur stonden behalve bloembollen ook allerlei decoratiemateriaal als schaaltjes, potjes en kistjes.

Laatste reacties

 • A.B.Vink

  was dat de nieuwbouw van de vorige schuur of een tweede oude?

 • ferguson1150

  wat een DRAMA.....iedereen sterkte !!!!!

 • koestal

  Het zal je maar gebeuren,veel sterkte !!

 • mafex

  @A.B.Vink hoezo is dat nu belangrijk?

  of bent u aanemer?

Of registreer je om te kunnen reageren.