Home

Nieuws 1822 x bekeken

Huis en stal verwoest door grote brand

Luyksgestel - In het Brabantse Luyksgestel is in de nacht van zaterdag op zondag een huis met daaraan een stal in vlammen opgegaan. In de stal stonden geen dieren. Niemand raakte gewond, zei de veiligheidsregio.

De uitslaande brand ontstond rond 04.15 uur aan de Lommelsedijk. De brandweer hield er rekening mee dat er nog iemand in het huis was, maar dat bleek later niet het geval. Brandweermannen waren nog enige tijd bezig om het vuur te doven. Achter de stal stonden nog twee stallen waar wel dieren waaronder varkens stonden. Vanwege het water en de rook moest de brandweer daar extra rekening mee houden tijdens het blussen.

Om de brand te bestrijden werd de hulp ingeroepen van een brandweerkorps uit België.

Of registreer je om te kunnen reageren.