Home

Nieuws 3459 x bekeken 14 reactieslaatste update:17 nov 2014

Publiekspeiling AgriTop 50 van start

Doetinchem – Boerderij houdt op internet een peiling waarin lezers kunnen aangeven wie voor hun de belangrijkste personen zijn in de agrarische sector. In de peiling staan vijfentwintig namen, waarvan er vijf kunnen worden aangevinkt.

Vorig jaar werd de publiekspeiling gewonnen door Aalt Dijkhuizen die toen nog voorzitter was van de raad van bestuur van Wageningen UR. Inmiddels is hij opgevolgd door Louise Fresco die vorig jaar nummer 4 was in de publieksmeting. Nummer 2 werd Helma Lodders (VVD) gevolgd door Cees 't Hart van FrieslandCampina.

Eind dit jaar publiceert Boerderij de jaarlijkse AgriTop-50. In deze publicatie wordt ook bekendgemaakt wie de belangrijkste personen zijn volgens de lezers van Boerderij.

Stemmen kan niet meer

De publiekspeiling voor AgriTop-50 is gesloten.

Bedankt voor het stemmen!

De stemmen worden nu geteld. De bekendmaking van de uitslag vindt plaats in het speciale nummer over de AgriTop-50 dat in december verschijnt in het blad Ambitie van Boerderij.

Laatste reacties

 • info36

  Ik kan Boer Koekoek nergens vinden.

 • info389

  Als de persoon er toe doet in positieve zin vwb de Agri sector lijkt het mij een must om Ingrid Jansen (NVV) op deze lijst te zetten ipv een aantal personen die de sector eerder helpen afbreken dan er iets aan toevoegen.
  Of heeft de boerderij (weer) zitten slapen het afgelopen jaar..............
  Mogelijk eerst eens peilen wie we weg mogen strepen!!

 • Ferm

  Inderdaad, een groot gemis dat Ingrid Jansen NVV op deze lijst ontbreekt, maar ook Sieta van Kempema NMV en Elbert Dijkgraaf SGP.
  Ik stem nummer 26, 27 en 28 die u vergeten was.

 • gjh

  er staan personen op die de landbouw afbreken en niet opbouwen zoals schenk en maat e.d. zet er personen op die er wel toe doen zoals jansen en kempema.

 • john.ramaker1

  Prima hoor, andere suggesties zijn in de reacties ook welkom.

 • Fermer

  Nou John, de nieuwe namen zijn blijkbaar niet jouw favorieten, maar de voorkeur bij de Boerderijredactie is me inmiddels al wel langer duidelijk.

 • joannes

  Ik zou de criteria wel eens willen zien! De criteria waarme je wel verkiesbaar bent! Sander van der Laan of Sjoerd van der Wouw en zo nog een paar hebben weinig met Boeren op!

 • john.ramaker1

  De AgriTop 50 van vorig jaar en de uitkomst van publiekspeiling vorig jaar zijn als uitgangspunt gekozen. Daarnaast zijn er enkele nieuwkomers die kans maken op plek in AgriTop 50.

 • farmerbn

  Jammer dat (zogenaamde) lezers mogen stemmen. De hele club anti-boer gaat nu op hun 'helden' stemmen en zeggen daarbij dat ze lezer zijn van boerderij. Beter was geweest dat alleen abonnees kunnen stemmen. Dan geeft boerderij daarmee aan dat ze hart hebben voor hun geldschieters. Boerderij geeft nu graag de anti-boerpartij een podium in het weekblad en dat moet niet kunnen. Leden van de anti-boerbeweging hebben zich genesteld in de redactie van boerderij.

 • Marco22

  Waar staan de weer-vrouwen en mannen die hebben grote invloed op de agro-sector.

  Belangerijke personen in de agro-sector DIE DE AGRARISCHE SECTOR VOORUIT HELPEN.
  Beroepsleugenaars van pvdd en WD horen in dit rijtje niet thuis.
  Boerderij houd niet van de vakbonden maar wel van de belangenverstrengelaar LTO en aanverwanten.


 • priems

  wie Marianne Thieme op zijn lijstje zet jaagt alle boeren in het harnas. Dit is de vrouw die agrarisch nederland alleen de nek om wil draaien. Het wordt tijd dat mensen de waarheid horen van Ingrid Jansen en niet de leugens van PvdD.

 • klaas.van.der.horst1

  Nog even voor de stemmers en reageerders: Je kunt natuurlijk stemmen op degenen die je het liefst hebt, of op degene die je de meeste invloed vindt hebben. Bij de Agri Top50 die Boerderij zelf samenstelt, wordt ook sterk gekeken naar het laatste ijkpunt. Je kunt het zo zien: Ongewenste invloed is ook invloed.

 • dayo

  dat Sharon Dijksma er niet eens bij staat, hoort ook in het rijtje anti boer thuis dus past prima in het mooie lijstje van de boerderij

 • dayo

  staat natuurlijk er wel tussen hahaha

Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.