Home

Nieuws 1 reactie

Engelse bond prijst Aldi om Britse vlees

Londen – De National Farmers Union (NFU) van Engeland vindt dat de Britse tak van discountwinkel Aldi veel waardering verdient voor het consequent verkopen van vlees uit Groot-Brittannië zelf.

Dat vlees is bovendien altijd afkomstig van bedrijven die meedraaien in het kwaliteitssysteem met het kwaliteitsmerkje Rode Tractor. ''Ik wil Aldi in het openbaar waardering toezwaaien voor de manier waarop ze ons Britse boeren steunen. Andere winkels beloven veel maar houden zich daar lang niet altijd aan maar op Aldi kunnen we rekenen. Bovendien groeien ze fenomenaal snel en daar profiteren wij alleen maar van'', aldus voorzitter Charles Sercombe van de sectie veeteelt bij NFU.

Eén reactie

  • Elevage

    Moesten ze hier ook doen!!

Of registreer je om te kunnen reageren.