Home

Nieuws 429 x bekeken 1 reactie

Agrarisch ondernemer 2015 gezocht

Doetinchem – De verkiezing voor 'Agrarisch ondernemer van het jaar 2015' is gestart. Via agarischondernemer.nl kunnen boeren en tuinders zichzelf aanmelden, of kunnen collega's voorgedragen worden. Dat kan tot en met 30 november.

Boeren of ondernemers die 'een uitstekende ondernemersprestatie hebben geleverd' kunnen meedingen naar de prijs, aldus organisator Reed Business (onder andere uitgever van Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij). Het is inmiddels de 20e keer dat de verkiezing wordt georganiseerd. Belangrijkste criteria voor potentiële winnaars zijn: technische en financiële resultaten, de toekomstvisie van de ondernemer en de vraag of hij of zij verantwoorde risico's neemt. Daarnaast spelen innovatie en milieubewustzijn een belangrijke rol.

De winnaar ontvangt, naast de bekendheid die de titel oplevert binnen de sector, een geldbedrag van €12.500. Eind maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.