Home

Nieuws 696 x bekeken

Samenwerking LTO Seizoenarbeid en Goodmorning

Etten-Leur - Goodmorning uit Etten-Leur en LTO Seizoenarbeid gaan hun krachten bundelen en als partners samenwerken. Per januari 2014 zal Goodmorning de payroll-dienstverlening gaan uitvoeren voor LTO Seizoenarbeid.

Dit zal gebeuren in de agrarische sector onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. Het uitzenden, detacheren en payrollen van medewerkers in andere branches blijft onveranderd onder de naam Goodmorning. LTO Seizoenarbeid Payrolling heeft  na een selectieprocedure gekozen voor personeelsdienstverlener Goodmorning die alle diensten op dat gebied aanbiedt.
John van der List, directeur van Goodmorning, is blij met de samenwerking met LTO Seizoenarbeid: "Dat deze landelijke branche-organisatie voor de land- en tuinbouwsector voor Goodmorning heeft gekozen, geeft blijk van het vertrouwen dat LTO in ons heeft. Dit betekent concreet het naleven van cao's en wet- en regelgeving, het voeren van een deugdelijke administratie en goed werkgeverschap."
Concreet zal de samenwerking bestaan uit het verlenen van de payrolldienstverlening door Goodmorning aan leden en klanten van LTO Seizoenarbeid. Vanaf 23 januari zal Goodmorning de payroll-dienstverlening in de agrarische sector uit gaan voeren onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. Goodmorning is een dienstverlener op het gebied van arbeidsadvies, payrolling, werving en selectie, uitzenden, detacheren,  en huisvesting van arbeidsmigranten met eigen wervingskantoren in Nederland, Polen en Roemenië.

Of registreer je om te kunnen reageren.