Home

Nieuws 2587 x bekeken 8 reacties

SGP wil opheldering over trekkerdiefstallen

Den Haag - De SGP wil van minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) weten of er sprake is van een toename van trekkercriminaliteit, de diefstal en heling van agrarische apparatuur. Aanleiding is de aanhouding van drie Limburgers in verband met een internationaal onderzoek naar diefstallen van trekkers en andere agrarische apparatuur.

De SGP wil van de minister weten of er sprake is van Oost-Europese bendes en of de Nederlandse politie wel voldoende inspeelt op het fenomeen.

Bij een huiszoeking op drie adressen in het Limburgse Haelen en Roermond in verband met een onderzoek naar diefstal en heling van landbouwvoertuigen zijn enkele duizenden euro's aan contanten en een zitmaaier in beslag genomen. Dat meldt de Limburgse politie. De politie hield dinsdag in verband met het onderzoek drie mannen uit Limburg aan. Mogelijk dat met verder onderzoek meer diefstallen van landbouwvoertuigen en gereedschappen boven water kunnen worden gehaald, aldus de politie, die niet uitsluit dat er de komende tijd meer verdachten worden aangehouden.

Laatste reacties

 • aria

  Bij ons is een paar jaar geleden ook een trekkertje en allerlei gereedschap gestolen. De politie zei: Jullie zijn de 100ste en deed verder niks, al snel kregen we dat te horen.
  Omdat er en blikje meegenomen was voor dna en iemand zich wel erg vreemd gedroeg, heb ik gebeld of ze dat wilden checken, niet dus!
  Vervolgens gaat deze persoon gewoon door, verslaafd, al 3 auto 's kort gereden en pas opgepakt vanwege hennepoogst.

 • Ishtar

  Als her over mensen gaat, zoals gifvrije zone's, dan hoor je de SGP niet.
  Als het on dingen en geld gaat staan ze vooraan.
  Als die trekkers maar niet gejat zijn door we vrouw, je weet wel, volgens de SGP niet gelijkwaardig met een man, omdat god een rib uit Adam rukte en de vrouw later maakte....
  Tja ......

 • diny

  istar, dit slaat nergens op, alleen afgeven op sgp

 • jordi 1455

  @diny ishtar is links, alles wat rechtser is dan de pvda is in zijn ogen fout.

 • jordi 1455

  @diny die ishtar is links, alles rechtse dan de pvda is in zijn ogen fout.

 • ae-ea

  Ishtar, jij hoort op deze site NIET thuis.
  Ga jij maar naar Trosradar met je praatjes.

 • g schreurs

  grootgelijk

 • landboer

  Volgens de SGP is de vrouw WEL gelijkwaardig aan de man!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.