Home

Nieuws

Agravis 'succesvol in keiharde markten'

Münster- Agrohandels- en dienstverleningsconcern Agravis Raiffeisen kijkt met een omzetgroei van 400 miljoen naar 7,5 miljard euro terug op een zeer succesvol jaar. Dat heeft het in het Westfaalse Münster hoofdkantoor houdende bedrijf vrijdag bekendgemaakt in afwachting van de definitieve jaarcijfers die in maart zullen worden gepresenteerd.

"Het afgelopen jaar was veeleisend, de concurrentie in veel regio's en markten adembenemend en keihard. Toch is het gelukt de groeikoers voort te zetten, marktaandelen te winnen en groei te realiseren", stelt directietopman Grosse Frie vast. Voor Agravis was 2013 ook het jaar van overnames, onder meer van twee kleinere Duitse concurrenten, alsmede de nieuwe joint ventures met de Deense DLA-Group op het gebied van veevoederinkoop en mechanisatiehandel.

Of registreer je om te kunnen reageren.