Home

Nieuws

Waterschap trekt onttrekkingsverboden in

Breda - Waterschap Brabantse Delta trekt met ingang van 13 september alle verboden voor het onttrekken uit oppervlaktewater in. De afgelopen maanden stelde het schap onttrekkingsverboden in voor verschillende gebieden vanwege de droogte.

Met het intrekken van deze verboden gelden er geen onttrekkingsverboden meer in het werkgebied van waterschap Brabantse Delta. Het waterpeil in sloten, beken en andere waterlopen is voldoende gestegen door de neerslag van de afgelopen week. Daarnaast is er minder water verdampt door lagere temperaturen.

Waterschap De Dommel trekt maandag 16 september het verbod in op het onttrekken van water uit beken en sloten. Dit geldt voor het gehele beheergebied van Waterschap De Dommel.

Of registreer je om te kunnen reageren.