Home

Nieuws 996 x bekeken

Fabrikant bioplastic breidt uit

Oosterhout - Rodenburg Biopolymers, fabrikant van bioplastics, wil de komende jaren de productie flink opvoeren. Het bedrijf gevestigd in Brabantse Oosterhout, is marktleider op het gebied van biologische plastics gemaakt van aardappelzetmeel.

Het bedrijf heeft drie investeerders weten aan te trekken die een belang in het bedrijf hebben genomen. De financiele injectie maakt het mogelijk dat Rodenburg kan investeren en de productie de komende jaren kan uitbreiden. De markt van biologisch afbreekbare plastics is flink in ontwikkeling en Rodenburg wil kunnen voldoen aan de groeiende vraag. Met aardappelzetmeel als grondstof produceert Rodenburg plastic dat een veel kortere afbraaktijd heeft dan andere vergelijkbare materialen.

Of registreer je om te kunnen reageren.